HTML

Nonibabuci

A NONI (Morinda Citrifolia) felbecsülhetetlen értékű növény es egyben egy nagyon jo uzlet.A gyumolcsle segit az emberek egeszsegugyi problemaiba es az uzlet pedig a penzugyi problemait segit megoldani.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A NONI (Morinda Citrifolia) felbecsülhetetlen értékű növény

2007.10.23. 19:55 Babuci





  •         A NONI (Morinda Citrifolia) felbecsülhetetlen értékű növény.

A Tahitian Noni francia polinezia os oroksege amely egy igenytelen noveny barmilyen talajon megel,ez a legjobb minosegu noveny amely alandoan terem.Ebbol a gyumolcsebol keszitik el a TAHITIAN NONI Juicet.Ez egy 100%termeszetes gyumolcsle amit ma is ugy alitanak elo mint az os idokben.NoniJuice tobb mint 100 fele betegsegen segit minden mellekhatas nalkul .Tobbek kozot stabilizálja a vércukorszintet, enyhíti a menstruációs görcsöket és csökkenti a prosztata megnagyobbodásából eredő éjszakai vizelési kényszert.A NoniJuice  segíti a szervezetet önmaga gyógyításában. A xeronin az endorfinnal együtt részt vesz, az úgynevezett  jó érzés receptor fehérje aktiválásában, és ennek köszönhetően a legtöbb ember jobban érzi magát és energikusabb a Noni fogyasztása után.Ezenkívül képes megkötni a szerotonint, ezért segít a depressziósokon, és sikeresen alkalmazható a drog-, alkohol- vagy nikotinelvonási tünetek esetén is!

  A noni gyümölcs egy másik hatóanyaga, a skopoletin, a szív- és keringési rendszerre gyakorol jó hatást, illetve gyulladásgátló tulajdonságai miatt segít allergia esetén, míg a damnacanthal gátolja a rákos sejtek növekedését.

Akármilyen gyógyszer mellett használható párhuzamosan. Ráadásul gyakran növeli a szerek gyógyhatását vagy csökkenti káros mellékhatásaikat.

Segit a kovetkezo betegsegeken:daganatos betegseget, izuleti gyuladas, cukorbetegseg(diabetes), asztma, es egyebb leguti panaszok, depresszio, szklerozis multiplex, magas vernyomas, szivbetegseg, agyverzes, HIV-AIDS es mas immunbetegsegek, akut es kronikus fajdalom, reumatikus panaszok,gerinc es vegtag fajdalmak,eros fejfajas, menstruacios zavarok, elhizas, vesebetegseg, bor es haj rendellenesseg, szellemi teljesito kepesseg,jo kozerzet, izomfeljesztes, szexualis teljesitmeny stb.
A vilagon a legjobb dolog hogy megtartsuk az egessegunket.

Az egeszseg az  nem minden de a minden is semmi az egesseg nelkul.

Ez a szigoruan ellenorzott es vedett szabadalmakkal ellatott NoniJuice mogott egy nagyon jo uzlet all.
Latogass el a www.tni/259517 re es gyozodj meg magad.
Egy jo kereseti lehetoseg s egy egeszseges elet.



A Tahitian Noni Juice


Francia Polinéz Noni (Morinda citrifolia) - Csodagyümölcs a déltengerekrõl
A polinéziai gyógyítók, a kahunák évszázadok óta alkalmazzák a noni gyümölc
söt, ezt a szelíd és sokoldalú „gyógyszert”. A Csendes-óceán szigetvilágában különös becsben tartják, és – mint a kutatások bebizonyították – nem véletlenül.

A Noni gyümölcs

A Noni (Morinda citrifolia) egy olyan rendkívüli gyógyító tulajdonságokkal rendelkezõ gyümölcs, amelyrõl itt az EU-ban még nem sokat hallottak. Annyira újdonság, hogy most folyik az u.n. „Új Élelmiszer” kategóriába történõ besorolása. Polinéziában, Kínában és Indiában azonban több mint 2000 éve használják a gyógyításban. A Noni a vándorló lakossággal együtt jutott el a Csendes-óceán más területeire, Tahiti és Hawaii szigeteire, Malajziába és mindenhová, ahol tiszta, vulkáni eredetû termõföld volt. Csakúgy, mint az Aloe verát, az algákat, a Papayát, a Nonit is gyógyhatású növényként tartották számon. Az egyes termõterületek talajminõsége a - borhoz hasonlóan – meghatározza a szakemberek szerint az ott termõ Noni minõségét is. A legkiválóbbnak a Tahiti Nuin, azaz Francia Polinéziában termelt Nonit tartják.

Európában a Noni általában juice formájában kapható, amit azonban a gyümölcs erõsen kellemetlen íze és szaga miatt természetes áfonyával és szõlõvel ízesítenek.
A kutatások és a szakirodalmi adatok szerint a Noni elõsegíti az immunrendszer mûködését, szabályozza a sejtek mûködését és a sérült sejtek regenerálódását. Ez a tény lehet magyarázat arra, hogy olyan sokféle betegség kezelésében alkalmazható.

A Noni néhány élettani hatása a szakirodalom szerint:

• csökkenti a magas vérnyomást,
• megszünteti a menstruációs görcsöket,
• csökkenti az ízületi fájdalmakat,
• enyhíti a gyomorfekélyt,
• segít a rándulások és ficamok gyógyulásában,
• felgyorsítja
a sebek gyógyulását,
• megelõzi a depressziót,
• lelassítja az idõskori szenilitás kifejlõdését,

• segít emésztési problémák esetén,
• csökkenti az atherosclerosis-t,
• csökkenti az érrendszeri problémákat,
• segít a cigaretta, kávé, drogfüggõség megszüntetésében,
• fájdalomcsillapító,
• gyógyí
tja az égési sérüléseket,
• gyógyítja a trópusi fertõzéseket,
• gátolja a rákhoz vezetõ kóros sejtburjánzást.

Azok az állítások, melyek a Noni csodálatos gyógyító erejérõl szólnak, szinte túlságosan szerteágazónak és ezért hihetetlennek tûnnek. Ennél fogva az a kérdés, hogy „honnan ered és valóban lehetséges-e ennyiféle pozitív hatás?” szinte minden józanul gondolkodó emberben felmerül.

Néhány tulajdonság, mely ezt a szerte ágazó hatást eredményezi:

  • szelektív angio genezis gátlás (kóros érfejlõdés gártlás pl. daganat érhálózata)
  • szelektív COX2 enzim gátlás (a gyulladásokért felelõs enzim, viszont a COX1 házmester enzimet nem gátolja)
  • szervezetünk mûködését általánosan szabályozza (föl is, le is, amerre kell a jó mûködés érdekében pl. immun és nyirokrendszer)

Nézzük meg elõször, hogy a Noni mely része felelõs e jótékony hatásért és hogyan is hat egyáltalán a Noni, hogy fejti ki hatását.

Mi történik a Nonival, amikor megisszuk?
Az legfontosabb összetevõje egy nagy molekula, amit proxeroninnak neveznek. A jelenlegi ismeretek szerint a Noni a legmagasabb proxeronin tartalmú természetes táplálék a világon, kb. 800-szor több van benne, mint az õt követõ második legmagasabb proxeronin tartalmú ananászban.
Amikor megisszuk a Nonit, a proxeronin az emésztõ rendszert végigjárva a vastagbélbe, majd a máj vivõerein keresztül magába a májba kerül. A máj számos igen fontos, a szervezetünk mûködését szabályzó hatóanyag fõ tároló helye. Kb. 2 óránként a máj felszabadít bizonyos mennyiségû proxeronint, amely a vérárammal eljut a szövetekhez.
A „pro” elõtag annyit jelent, hogy valaminek az elõdje, megalapozója, amibõl valami más létre tud jönni. Jelen esetben értelemszerûen a proxeronin egy xeronin nevû létfontosságú vegyületünk elõ-anyaga.
A xeronin egy rendkívül fontos alkaloid, amelyet a testünk azért termel, hogy a megfelelõ mûködéshez szükséges enzimeket aktiválja. Szabályozza a testmûködést, és növeli az energiaszintet. Ezt az alkaloidot
sehol sem lehet a természetben önállóan megtalálni, mivel azt csak maga az élõ szervezet állítja elõ, majd azonnal felhasználja és le is bontja. Egyetlen idõpillanatban sincsen elkülöníthetõ és analizálható mennyiségû xeronin a vérünkben. Mégis, a xeronin annyira alapvetõ a fehérjeháztartás mûködéséhez, hogy nélküle az élet nem lenne lehetséges. Hiánya nagyon sok betegséget okozhat. A Noni megnöveli a szervezetben a termelõdõ xeronin szintjét és ennek köszönhetõen óriási befolyással van a sejtek mûködésére és a testünk természetes védelmi rendszerére.
De nemcsak ennyirõl van szó: ahhoz, hogy a proxeroninból xeronin keletkezhessen, egy másik segédanyagra is szükség van, ami egy proxeronáz nevû enzim. Ennek szintén gazdag természetes tárháza a Noni.

A naponta elfogyasztott táplálékunk természetesen tartalmaz valamennyi proxeronint és proxeronázt, a gond csak az, hogy nem elegendõt. A modern civilizációval együtt sok, korábban ismeretlen életviteli probléma is felbukkant. A mûtrágyák és vegyszerek túlzott használatának következtében a termés nagy része már nem tartalmazza manapság a kívánt mennyiségû tápanyagot, amire szükségünk lenne, így a proxeronint sem.
A tápanyag minõségromlásán kívül még számos egyéb tényezõ idézheti elõ a proxeronin hiányát a szervezetben. Ilyen pl. a nem megfelelõ összetételû táplálkozás, a betegség, a stressz vagy a nagyon aktív éjszakai életmód. Ha a szervezet nem jut megfelelõ mennyiségû proxeroninhoz, a testünkben található fehérjemolekulák nem fognak kielégítõen mûködni és ez fáradtsághoz, levertséghez, betegségekhez, végsõ soron korai halálhoz is vezethet.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tahitiannonibloghu.blog.hu/api/trackback/id/tr33205205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pápai Gyöngyi 2014.04.28. 06:41:13

Sziasztok ! szeretném tudni a megrendelési pontos cimet a TAHITÍ NONI termékröl. vagy telefonszámot . megköszönném .

dferenc53 2016.03.11. 19:20:05

Sziasztok! szeretném meg tudni hogy lehet rendelni ?
süti beállítások módosítása